Pensiunea „IANCU” – Malaiesti

pensiunea_malaiesti3

Acces / Confort / Preţuri / Rezervare

Localitatea Mălăieşti face parte din comuna Sălaşul de Sus şi se găseşte pe traseul Ohaba de Sub Piatră – Nucşoara. Pensiunea „Iancu” din Mălăieşti are o poziţie privilegiată, fiind încadrată de un peisaj minunat, străjuită de cetatea medievală Mălăieşti, reconstruită în întregime.
Întreaga  zonă este încărcată de obiective de interes turistic.
Aceste argumente ne-au determinat să transformăm o veche locuinţă în pensiune agroturistică. În prima etapă am amenajat camerele şi utilităţile pentru cazare, au urmat ani după ani până când pensiunea noastră a devenit una dintre cele mai ospitaliere locații din Mălăiești. Avem o terasă încăpătoare, dotată cu toate necesare organizării unor mese tradiționale, dar dacă iubiți mișcarea, vă putem închiria biciclete.

  • Acces:
Pensiunea ecoturistică “Iancu”, localitatea Mălăieşti, judeţul Hunedoara, cod poştal 337422
Coordonate GPS: 445°29′02.9″N 22°56′44.1″E
Accesul se face din DN66 (Haţeg – Petroşani) prin localitatea Ohaba de Sub Piatră pe DJ667A (Ohaba de Sub Piatră – Cârnic).
Din DJ667A, în dreptul localităţii Mălăieşti, drumul de acces în sat virează la stânga către cetatea medievală (există indicator pentru cetate).
Odată ajunşi la parcarea cetăţii trebuie să vă abateţi în dreapta, şi după aproximativ 200 de metri ajungeţi la pensiunea „Iancu”.
 
  • Confort:
Capacitatea de cazare
Corpul A:
5 camere twin
Corpul B:
4 camere cu 3 paturi
 
baie în fiecare cameră / televizor /
sală de mese, acces la bucătărie pentru cei care doresc să-şi prepare singuri mâncarea
frigider / maşină de spălat /internet
 
  • Preţuri:

cazare

100 lei/noapte/camere twin (corpul A)
180 lei/noapte/camere duble + 1 pat (corpul B

mic dejun la cerere

Fotografii mai vechi