Team building

pan_malaiesti

Zona turistică Sălaşul de Sus, ca de altfel întreaga zonă a Ţării Haţegului este plină de obiective turistice. Un sejur la Sălaşul de Sus presupune şi alcătuirea unui program de vizitare, pentru că altfel riscaţi să pierdeţi multe obiective interesante, sau să vă consumaţi zilele de sejur pentru obiective pe care nu aţi fi dorit să le vedeţi în primul rând.
centrul_vizitarePentru a alcătui un program pe gustul şi posibilităţile fiecăruia, se pot obţine toate informaţiile de la Centrul de vizitare al Parcului Naţional Retezat  aflat la Nucşoara (3 km distanţă de Sălaşu de Sus), sau de la Pensiunile „Iancu”
În localitatea Sălaşul de Sus a fost înfiinţat nu demult un Centru Local de Informare Turistică.

 

Sunt mai multe categorii de obiective turistice şi ca urmare, mai multe variante de trasee turistice.
De asemenea, este util să consultaţi şi calendarul evenimentelor din zonă, pentru că aici au loc evenimente destul de interesante.

Obiective turistice / Trasee turistice / Calendarul evenimentelor

  • Pensiuneile „Iancu” sunt direct implicate în organizarea evenimentelor şi acordă permanent sprijin pentru alcătuirea unui program de sejur.
  • Punem la dispoziţia turiştilor servicii de ghidare
  • Închiriem biciclete

Pensiunea „Iancu” din Mălăieşti are o poziţie foarte favorabilă, fiind aşezată în imediata vecinătate a Cetăţii Mălăieşti aflată în plin proces de reconstrucţie. Vă oferim câteva imagini din Mălăieşti şi de la cetatea medievală (despre cetatea Mălăieşti).

 

Related Images: