Termene si conditii

Condiţii de cumpărare şi de livrare a produselor din Magazinul de produse tradiţionale

mancare1.Calitatea mărfurilor
Magazinul a fost creat în special pentru promovarea zonei Sălaşul de Sus, prin intermediul produselor alimentare şi a artizanatului cu specific local strict autentic.
Preparatele şi celelalte produse sunt realizate manual exclusiv după reţete şi modele tradiţionale.
Din acest motiv, produsele sunt în serie mică şi pot lipsi uneori din stoc.
Produsele alimentare sunt scoase la vânzare imediat după preparare. Stocurile nu stau în magazin, pentru că lucrăm şi cu precomenzi. Pe website sunt publicate surplusurile. În acest fel, nu ajung să se învechiască.
Noi garantăm calitatea şi autenticitatea mărfurilor noastre.
2. Achiziţionarea mărfurilor
Avem o listă de cumpărători tradiţionali, dar acceptăm orice alţi cumpărători pe magazinul virtual. Dacă stocul este depăşit, comanda va intra pe o listă de aşteptare, în baza căreia veţi fi contactat pentru stabilirea unui termen de livrare.
3. Livrarea mărfurilor
Livrăm mărfuri numai în România. Preţul de achiziţionare nu conţine şi preţul de transport.
Transportul până la 50 km distanţă de Sălaşul de Sus este gratuit şi se face direct de către producător pe baza comenzilor.
La distanţe mai mari de 50 km, apelăm la poşta rapidă. Compania de transport va fi stabilită de comun acord cu cumpărătorii, iar plata costurilor de transport, intră în sarcina cumpărătorilor.
4. Modalităţi de plată
Achitarea facturii se face în numerar la primirea mărfurilor.
5. Atenţionare
Toate comenzile vor fi urmate de un telefon din partea furnizorului, pentru confirmare şi stabilirea detaliilor de livrare.

Vă mulţumim că utilizaţi serviciile noastre şi vă aşteptăm oricând să ne vizitaţi pensiunile, în care promitem că v-om face tot posibilul să vă simţiţi cât mai bine.

Related Images: